Kevään kuulumiset

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Korona-virus vaikuttaa jokaisen elämään tavalla tai toisella. Vaikka itse en millään tavalla koronan saamista pelkääkään, on tietysti tärkeää kantaa oma kortensa kekoon ja noudattaa ohjeita. Mutta miten se vaikuttaa mun arkeen? 

Ehdittiin juuri pelata sarjapelit loppuun HIFK:n jengin kanssa. IHK:n puolelta olisi muutama peli vielä ollut jäljellä, mutta kausi meni pakettiin nopeasti. Vaikka hallit ovat kiinni, on kuitenkin hyvin ollut aikaa suunnitella tulevaa kautta. 

Koulun puolesta kaikki meni hyvin! Sain hoidettua kaikki kirjoitukset vieläpä hyväksytysti, niimpä tässä vaiheessa ei voi muuta, kun odotella lakkia! Kirjoitukset menivät suht hyvin, mutta hieman koin olevani itseeni pettynyt ruotsin suhteen. Muuttokaaoksen keskellä, tarkemmin sanottuna muuttopäivänä tuntui todella vaikealta jaksaa keskittyä kirjoituksiin ja väsymys oli suuri, kun koko edellisen päivän oli jo tullut kannettua omaa muuttokuormaa uuteen kotiin. 

Nyt, kun kirjoitukset ovat ohi ja työt eivät ole ehtinyt vielä alkaa, on erityisen ihanaa ollut laittaa kotia kuntoon, levätä ja tehdä asioita, mihin ei aikaisemmin ole aikaa ollut. Tekemisen puutetta ei kuitenkaan ole ollut! 



Päätin aikaistaa suunnitelmia poliisikouluun hakemisen suhteen ja kovasti olen koko vuoden ajan treenannut pääsykokeita varten! Kirjan olen kuunnellut melkein kolme kertaa äänikirjana ja nyt parhaillaan sitä luen muistiinpanoja tehden. Tammikuussa ja Helmikuussa en pahemmin lepopäiviä säästellyt. Vapaa-ajat kuluivat kiitettävästi lenkkipoluilla, salilla ja muiden aktiviteettien parissa. On ollu ihan sairaan siistiä nähdä se kehitys joka oikeasti tapahtuu! Nyt tahti on vähän hidastunut maaliskuun alusta, kun olen muutamaankin otteeseen ollut vähän kipeä. Pääsykokeet kuitenkin siirtyvät ja aikaa on suunniteltua enemmän vielä treenata. Erityisesti juoksu on tuottanut haasteita, mutta juoksu kehittyy juoksemalla! 

Vielä ei ole tietoa miten Koronasta johtuvat toimeenpiteet tulevat vaikuttamaan vartijakurssiin, jonka olen tässä kevään aikana myös suorittamassa. Tämän jälkeen on siis tiedossa töitä!

Mutta nyt on vielä aikaa ottaa rennosti, nauttia keväästä, tehdä juuri sitä mistä tykkää ilman minkäänlaista stressiä. 

Kommentit

Suositut tekstit